TV-sztárok

Észak-koreai fenyegetés: testőr nélkül utcára menni sem mer James Franco

Dagad a botrány a Kim Dzsong Un elleni merényletről szóló, Interjú című film körül. A két főszereplő, James Franco és Seth Rogen is beijedt, Franco testőr nélkül utcára menni sem mer. De mi köze mindehhez Angelina Jolie-nak?

Már a forgatások alatt jelezte Észak-Korea, hogy nagyon nincs ínyükre az Interjú című film forgatókönyve. A történet szerint két újságíró, akiket Seth Rogen és James Franco alakítanak, lehetőséget kap, hogy személyes interjút készítsen az észak-koreai diktátorral, Kim Dzsong Unnal. Ám a CIA balkézről beszervezi őket, hogy öljék meg a Nagy Vezért. “Különleges iróniát érzünk a történetben, ami az amerikai társadalom és kormánya kétségbeesését bizonyítja. A film, amely egy külföldi vezető elleni merényletről szól, görbe tükör Amerikának arról, hogy mit tett Afganisztában, Irakban, Szíriában és Ukrajnában. És azt se felejtsük el, hogy ki ölte meg Kennedy elnököt: az amerikaiak. Valójában Obama elnök úr is jobban teszi, ha óvatosabb, mielőtt az amerikai hadsereg őt is elteszi láb alól” – hangzott el a fenyegetőnek tűnő nyilatkozat Kim Mjong Csoltól, a rezsim szóvivőjétől, aki nyáron a Telegraph-nak nyilatkozott a filmmel kapcsolatban.

Nos, azóta elkészült a film, és minden a feje tetejére állt. A Sony Pictures számítógépes rendszerét feltörte a Béke Őrei nevű hackercsoport, amely mögött az amerikai kormány az ázsiai diktatúrát sejti. A hackerek a cég vezetőségének tagjai között zajló privát levelezést hozták nyilvánosságra. Többek között Angelina Jolie-ról, Leonardo DiCaprióról, de magáról Barack Obamáról szóló sértő, rasszista e-maileket tártak a nagyérdemű elé.

Megnézem
Összes kép (1)

A csoport több mozihálózatot is megfenyegetett, többször utaltak szeptember 11-ére, úgyhogy a mozik egymás után törölték kínálatukból az Interjú premierjét. De a két főszereplő sem alszik nyugodtan. Rogen és Franco minden médiaszereplésüket lemondták, sőt utcára sem mernek menni. Ha mégis, akkor csakis testőr kíséretében – így kapták lencsevégre kedd este James Francót New Yorkban, amint épp vacsorázni igyekezett – írja  a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top