TV-sztárok

Csalással gyanúsítják a Barátok közt egykori sztárját

A rendőrök szerint képesítés nélkül töltött be vezető pozíciót a Barátok közt Hoffer Misije, Halász Gábor – értesült a Blikk.

Csalás miatt nyomoz a rendőrség a Barátok közt egykori sztárja, Halász Gábor és Hévíz polgármestere ellen. A rendőrség azzal gyanúsítja Halászt, hogy olyan vezető pozíciót töltött be, amihez nem volt meg az előírt képesítése– írja a Blikk. 

Papp Gábor pedig azért felelős a rendőrség szerint, mert ő javasolta Halászt a pozícióra, noha tudta, hogy nincs végzettsége az álláshoz.

“Megvolt a szükséges végzettségem, csak az alapfokú nyelvvizsgám hiányzott. De ettől még egészségtanárként végeztem, letettem minden vizsgát, megvédtem a diplomadolgozatomat. Megfeleltem a pályázati feltételeknek. Időhiány miatt nem tudtam letenni az alapfokú nyelvvizsgát” – mondta Papp Gábor, Hévíz polgármestere. Halász Gábor nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Csalással gyanúsítják a Barátok közt egykori sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top