nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
VV7: Meglepő fotó került elő Zsuról

VV7: Meglepő fotó került elő Zsuról

Előkerült egy fotó a VV7 első párbajára készülő Zsuzsáról, akire alig lehet ráismerni a képen.
Avatar
Z.A.
f Ajánlom

A VV7 közellenségének számító Zsuzsa démoni feketeként költözött a villába. A kisfiús anyukáról most azonban egy olyan fotó került nyilvánosságra, amin alig lehet ráismerni. Zsuzsa néhány évvel ezelőtt, szőkén látható a képen. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy feketén vagy szőkén tetszik-e jobban a párbajra készülő Zsu, úgyhogy ennek eldöntését rátok bízzuk.

Forrás: //valovilag7.postr.hu
Forrás: http://valovilag7.postr.hu

Azt viszont már tudjuk, hogy izgalmas hétvégére számíthatnak a ValóVilág 7 rajongói: a bemondónő megkongatta ugyanis a vészharangot, kihasználva ezzel, hogy felkészítse valaki a párbajra. Mint azt a Nők Lapja Café is megírta, az RTL2 nem mást, mint a VV-k történetének eddigi legnagyobb taktikusát, az ötödik széria győztesét, Attilát küldte mentorául. A korábbi győztes videoüzenetet küldött a 24 éves lánynak a kihívás előtt, aki végiggondolva a hallottakat, végül elkezdett taktikázni, és nem a szívére, hanem az eszére hallgatva, Vikcsut hívta párbajozni.

Most te is elmondhatod a véleményed a döntéséről!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon