TV-sztárok

Meglepő őszinteséggel tárulkozott ki Hódi Pamela

Ezen a héten Hódi Pamela ugrott be a FEM3Café műsorvezetői székébe, és talán tapasztalatlanságából adódóan többet árult el intim szférájáról, mint amennyit kellett volna.

Míg Berki Krisztián Costa Ricán forgatja az Éden Hotelt, addig gyermeke anyja átvette tőle a stafétabotot, és kipróbálta magát műsorvezetőként. A kezdő riporterrel pedig előfordul, hogy egy témába túlságosan beleéli magát, olyannyira, hogy saját tapasztalatait is megosztja a nézőkkel. Szerda reggel például arról mesélt, hogy milyen nehézségei voltak szexuális téren a kislánya megszületése után.

“Azt gondolom, az tud dominálni az ágyban, akinek nagyobb az önbizalma. Én magamból indulok ki: a szülés után nem volt önbizalmam, akkor nem voltam képes főnök lenni az ágyban, mert nem voltam rendben magammal” – mondta Pamela, aki előtt már azért is megemeljük a kalapunkat, hogy valaha tudott domináns lenni Berki Krisztián mellett.

A videóra kattintva megnézheted a teljes beszélgetést:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top