TV-sztárok

Bájos kis hölggyé cseperedett Ganxsta Zoli kislánya – fotó

Ganxsta Zoli kislánya már hétéves, és igazi kis tündér! Szó szerint!

Tündérlázban ég Ganxsta Zoli bájos kislánya, aki igazi furcsa párost alakít marcona apukájával, amikor felölti tündérruháját. Márpedig ez egyre gyakoribb, a kislány ugyanis rajong a mesebeli lényekért.

Bájos kislánnyá cseperedett Ganxsta Zoli kislánya

Zoé már kisgyerekkorától kezdve imád öltözködni, igazán csajszis a természete. Legnagyobb kedvencei a varázserővel bíró tündérek, de mivel belevaló kislány, a hagyományos hercegnőknél jobban szereti a Nickelodeon Winx Clubjának modern és harcias szereplőit – ők tehetnek a tündérmániáról is. Kisebb korában én is gyakran találtam ki neki rendhagyó esti meséket, például olyanokat, ahol a mesehős punkkoncertre megy” – árulta el a zenész és hozzátette, amióta Zoé megkapta a legújabb tündérjelmezét, mindig tudja, merre jár a lakásban. “Odavan a legújabb tündéres jelmezéért is, ami tökéletesen áll neki. Bármerre jár-kel, csillámport hagy maga után a lakásban” – mondta nevetve Zoli.

Bájos kislánnyá cseperedett Ganxsta Zoli kislánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top