TV-sztárok

Zaklatják Kökény Attilát

Kökény Attilát folyamatosan ostromolják a gyengébbik nem képviselői. Egyik rajongójának annyira megtetszett, amikor női ruhában lépett fel, hogy azonnal randira hívta – írja a Blikk.

Kökény Attilát ostromolják a nők. Az egykori megasztáros a Hal a tortán című műsor felvételén mesélt arról, hogy egyik rajongójának annyira megtetszett, amikor ő női ruhában lépett fel, hogy azonnal randira hívta – írja a Blikk. “A Sztárban sztárban többször viseltem női ruhát. Natalia Oreiróként is sikerem volt, az egyik fellépést követően egy érdekes levelet kapta a közösségi oldalamon. Egy hölgy azt írta, hogy nagyon tetszem neki, és szívesen elhívna randizni, csak valami női cuccot kellene felvennem. Nos, mindenkit el kell keserítenem! Egyáltalán nem randizom, sem női ruhában, sem máshogy. Nagyon szeretem a feleségemet, de ha ő esetleg nem lenne, akkor sem hiszem, hogy lenne esélye a rajongóknak” – mondta Kökény Attila.

Meglepő dolgot árult el Kökény Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top