TV-sztárok

Új taggal bővülhet az IHM-es Varga Győző családja

Hosszú idő után teljesülhet Varga Győző kisfiának az álma.

Nem akármilyen élményben volt része az IHM-es Varga Győzőnek és kisfiának. Mivel a 11 éves Bence nagy Tini Nindzsa Teknőc-rajongó, a Mikulástól egy igazi házi kedvencet kér otthonra. 

“Bence hatalmas teknősrajongó, többször felmerült már benne, hogy páncélosjelmezt öltsön farsangkor. Most egy igazi teknőctáncot is bemutatott, amit a Nickelodeon Tini Nindzsa Teknőceit nézve fejlesztett ki. Mindketten nagyon szeretjük a sorozatot, hétvégén délutánonként fix program nálunk. Bence több mozdulatot is eltanult Donatellóéktól, és legalább annyi pizzát eszik, mint ők, ha nem többet” – viccelődött Győző, aki azt is elárulta, fia évek óta vágyik egy igazi teknősre.

“Bence évek óra rágja a fülünket, hogy otthon is tarthasson teknőst. Valószínűleg előbb vagy utóbb sikerül meggyőznie, mert nagy állatbarátok vagyunk: mindig vannak házi kedvenceink, most éppen egy gyönyörű kutyus, de korábban tartottunk nyulat és macskát is. Hamarosan akár egy barátságos teknőc is jöhet, sokkal jobb, mint ha madárpókot vagy kígyót akarna a gyerek” – mondta nevetve az Irigy Hónaljmirigy sztárja, aki már lázasan készül a csapat 2015-ös, minden eddiginél látványosabb nagykoncertjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top