TV-sztárok

Mélypont: Mádai Vivien őszinte vallomása

Mádai Vivien legújabb blogbejegyzésében egy rendkívül megható és tanulságos történetet oszt meg az olvasókkal.

Mint arról korábban beszámoltunk: a jelenlegi szülési szabadságon lévő műsorvezető Ördög Nóra nyomdokaiba lépett, és elkezdett blogolni az anyaságról és arról, hogyan telnek a mindennapjai kisfiával, Zénóval. Sokakkal ellentétben Mádai Vivien kendőzetlen őszinteséggel ír mindenről, ami ebbe a témakörbe beletartozik, korábban azt sem volt rest beismerni, hogy igencsak nehéz szülése volt.

A segítséget kérő Vivien legújabb bejegyzéséből az derül ki, élete legnagyobb kihívásának tartja, hogy jó édesanya legyen. “Egyik nap, amikor már nagyjából a fáradtságom legmélyebb pontján voltam, eltört a mécses. Hulla voltam. Egy újabb pocakfájós sírógörcs közepette a pohár is kiesett a kezemből, és már tényleg egy hajszál választott el attól, hogy azt mondjam: Kész! Én feladom! Persze azonnal észhez tértem, hordozókendőbe tettem és elindultunk sétálni, hogy egy kicsit kiszellőztessem a fejem. Zénó sírva, én pedig a könnyeimet törölgetve baktattunk utcáról utcára” – olvasható az írásban, mely “Az én rózsám” címet kapta. Nem véletlenül… a La Môme oldalára kattintva megtudhatod, miért!

Mélypont: Mádai Vivien őszinte vallomása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top