TV-sztárok

Kórházba került Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András kedd esti fellépéseit követően, a saját lábán sétált be az egyik fővárosi kórházba.

Az Eurovíziós Dalfesztivál 5. helyezettje kedd este – a budapesti fellépését megelőzően – a közösségi oldalán számolt be arról, hogy lebetegedett. “Torokgyulladás meg láz, így kezdődött a nap. De nem baj, jövünk Akvárium és A38 Random Trip! Erre találták ki a pálinkát! Kállay-Saunders Band, let’s go!” – olvasható a bejegyzésben.

A Dal című versenyen idén mégsem induló Kállay-Saunders András a koncertet követően ismét írt az említett platformra, posztjából kiderült, hogy a szervezete nem bírja tovább a megterhelést, így szakemberhez kell fordulnia – erre az este/éjszaka folyamán csak valamely fővárosi kórházban volt lehetősége. Ki tudja, miért, de A Dal győztese nemrég törölte az említett bejegyzést – a Nők Lapja Café megkereste András menedzserét, aki délutánra ígért tájékoztatást az énekes egészségi állapotával kapcsolatban. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy nem tartották bent a kórházban. Hamarosan frissítjük cikkünket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top