TV-sztárok

Őt szedte fel a dzsungelben Bódi Sylvi

Fondorlatos módját választotta a pasizásnak Bódi Sylvi a dzsungelben – írja a Bors.

Meglepő titokra derült fény a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának dzsungelkirálynőjéről. Bódi Sylvinek ugyanis megtetszett a műsor egyik munkatársa, akinek nem akármilyen módszerrel adta meg a telefonszámát. “Sylvi a dzsungelben az egyik technikus kollégánkra vetett szemet. Ám mivel a játék szabályai szerint nem létesíthettek a játékosok a stábbal kapcsolatot, ezért fura tervet eszelt ki. Mielőtt hazautazott volna Budapestre, megadta neki a telefonszámát, nem is akárhogy, egy botba véste bele. Azt mondta neki, ha úgy gondolja, hívja fel, miután ő is hazautazott Dél-Afrikából” – nyilatkozta a Borsnak egy stábtag.

Az RTL Klubbal perre készülő modell kalandjáról a két műsorvezető a második széria indulásakor már megemlékezett: “Megtaláltuk Bódi Sylvi telefonszámát is minden fába, botba belevésve, ezt továbbítottuk a dél-afrikai stábnak” – viccelték el akkor az esetet Balázsék.

Bódi Sylvi nem kívánta kommentálni a Bors értesüléseit.

Így utaztak el a dzsungelbe a reality első szériájának szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top