TV-sztárok

Régi kedvenc tér vissza a Barátok köztbe

Fenekestül fordul fel a Mátyás király tér lakóinak élete, ami néhány új vagy éppen régen látott szereplő érkezésének köszönhető – írja a Bors.

November 10-től visszatér Berényi Miklós nagy riválisa, Claudia, azaz Ábrahám Edit, de nem csak ő erősíti majd a Berényi családot. Megjelenik a még sohasem látott Berényi Ágnes is, Gubik Ági személyében, aki egy manipulatív intrikust alakít majd.

Visszatér Kertészék lánya, Mónika is, akit azonban már nem Farkasházi Réka, hanem Huszárik Kata formál majd meg. “Nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak, sokan még mindig úgy ismernek fel az utcán, mint Kertész Mónikát. Már öt-hat éve nem játszottam a sorozatban, és a Barátok közt utáni életemet nagyon nehéz volt felépíteni. Titokban sokáig vágytam rá, hogy Kertész Mónika visszatérjen a sorozatba, de ma már az egyéb munkáim miatt nem tudom eljátszani, pont az élet lett az akadálya, amit felépítettem” – mondta el a Borsnak Farkasházi Réka.

Régi/új szereplők a Barátok köztben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top