TV-sztárok

Megvannak a Való Világ 7 első lakói

Heteken belül újra visszatér a Való Világ a hetedik szériájával.

November 16-án költöznek be az első villalakók immár hetedik alkalommal, hogy VV Éva, VV Aurelio, VV Zsófi, VV Iza és többiek babérjaira törjenek. A készítőknek ezúttal is több ezer jelentkező közül kellett kiválasztani a legmegosztóbb, legérdekesebb karaktereket, akik közül az első hatot heteken belül megismerjük.

A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág-applikációra (VVAPP) lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

Már tudják kik lesznek a ValóVilág 7 első lakói

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top