TV-sztárok

Szexi dekoltázzsal ünnepelt a Terápia színésznője – galéria

Sokat mutató, mélyen dekoltált ruhában jelent meg a Terápia premier előtti vetítésén Für Anikó.

Október 27-én, hétfőn debütál az HBO töretlen sikerrel futó, saját gyártású sorozatának második évada. A színészek és a sorozat híres rajongói egy premier előtti vetítésen ünnepelték meg a sikert. A vörös szőnyegen sorra vonultak fel a Terápia csinos színésznői, köztük Für Anikó, aki egy olajzöld, mélyen dekoltált ruhát választott a bemutatóra.

Interjúk, exkluzív fotók, videók, és kulisszatitkok – Terápia 2. évad!

Szexi dekoltázzsal ünnepelt a Terápia színésznője - galéria

Ám nemcsak az ő, de kolléganője, Péterfy Bori estélyije sem volt mindennapi. Az énekes-színésznő izgatottan várta a vetítést. “Furcsa érzés és nagyon nehéz az embernek saját magát nézni a vásznon, azonban úgy gondolom, valami igazán jót alkottunk. Már most lehet érezni, hogy milyen jól összecsengenek az epizódok, összeérnek a szálak. Minden karakter közel áll a szívemhez, már az első évadban is nagyon szerettem Nagy Zsolték történetét, különösen izgalmas, hogy miként folytatódik” – magyarázta a Péterfy Bori & Love Band énekesnője, aki azt is hozzátette, az este során jóleső érzéssel gondolt vissza a forgatás minden percére. “Visszajöttek az élmények az emlékek: egy kicsit fáj a szívem, és néha azt kívánom, hogy bárcsak még tovább tartana ez az időszak. Óriási élmény, hogy a részese lehettem az egésznek.”

A premiert követő exkluzív partin a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top