TV-sztárok

Dzsungel: pucérkodása miatt szólt be VV Aurelio Bódi Sylvinek

VV Aurelio megalázóan beszélt Bódi Sylviről.

Egymásnak feszült VV Aurelio és Bódi Sylvi: a ValóVilág 6 győztese és a modell finoman szólva sem jön ki jól, kettejük kapcsolata mostanra odáig fajult, hogy kígyót-békát kiabálnak egymásra. A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! vasárnapi adásban a bátorságpróbán jól teljesítő Aureliónál elpattant egy húr, celebtársának, Dudás Mikinek kendőzetlenül mondta el a véleményét az egykori Sugarbird lányról. “Egy Bódi Sylvi nekem ne ugasson b***g, aki azzal keresi a pénzét, hogy fényképezik a testét” – degradálta társát Aurelio, aki korábban még csapta a szelet Sylvinek. Maga az érintett – mivel épp nem volt jelen – nem tudott visszavágni a celebnek.

Itt még minden szép és jó volt - ha jól sejtjük, hazafele már nem fognak egymás mellé ülni a repülőgépen
Itt még minden szép és jó volt – ha jól sejtjük, hazafele már nem fognak egymás mellé ülni a repülőgépen

Ha valaki esetleg nem ismerné az előzményeket: az egész balhé akkor kezdődött, amikor áramszünet lett a dzsungelben, a szexhiánnyal küzdő VV Aurelio és Dudás Miki kapva kapott az alkalmon és megdézsmálta a malacok almából, banánból és mogyoróból álló táplálékkészletét. Tettük súlyos következményeket vont maga után, celebtársaik úgy határoztak, hogy 24 órán keresztül éhezniük kell, az ígéretét megszegő Bódi pedig még finoman ki is oktatta Aureliót, aki persze nehezményezte, hogy a modell mártírnak nevezte. Micsoda dráma, és még csak a hetedik nap – nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top