TV-sztárok

Keresztes Ildikó: Magamnak akartam bizonyítani

A nézők és a zsűri tagjai is tátott szájjal figyelték Keresztes Ildikó vasárnap esti elképesztő produkcióját, amit a Sztárban sztárban nyújtott.

Profikat megszégyenítő módon függött, pörgött-forgott, spárgázott és közben énekelt is Pink bőrébe bújva Keresztes Ildikó. Az elképesztő produkció után az énekesnő elárulta nekünk, hogy érezte magát abban a néhány percben. “Ilyenkor nagyon gyorsan történik minden, 2-3 perc alatt vége, és az embert még abban a helyzetben is elkapja a versenyláz, amikor tudja, hogy ez egy showműsor, a sorsa nem függ tőle. Én ezzel a dallal elsősorban magamnak akartam bizonyítani. Húsz évig tornáztam, amit aztán hirtelen mint egy ollóval elvágtam, és azóta szinte nem mozogtam semmit. Majd ezt újra elkezdeni, és viszonylag rövid időn belül, durván 4-5 próbával felkészülni erre a produkcióra, ez a magam számára, az edzőim és anyám számára jelentett egy nagy bizonyítást. Nagyon szépen köszönöm Tündének, az artistatanáromnak, Lalinak, a koreográfusnak, Dávidnak, a táncosomnak, továbbá Szabó Anikó táncosnak, aki felkészített, mert ez az ő munkájukat is dicséri!”

Keresztes Ildikó: Magamnak akartam bizonyítani

A jubileumi koncertjére készülő Ildikó az extrém fellépés előtt még elmormolt egy imát, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, hisz évtizedes tapasztalat ide vagy oda, a mai napig izgul egy-egy színpadra lépés előtt. “Nagyon »szövegparás« vagyok. A vasárnapi Sztárban sztár előtt a kulisszák mögött már az őrületbe kergettem a menedzseremet azzal, hogy mondja meg, mi az első mondat, mert fogalmam sincs. Ilyenkor annyira megbolondulok, hogy átváltozom antiszociálissá, teljesen kikapcsol az agyam. Nagyon izgulós vagyok, amíg be nem megyek a színpadra és el nem hangzik az első néhány taktus, addig megőszülök.”

Ildikó azt is hozzátette, alig várja már, hogy “férfiként” is bizonyíthasson, amire a jövő héten a műsor szerkesztői lehetőséget is adtak neki, hisz Vikidál Gyula bőrébe bújhat. “Azért jó ez a műsor, mert lehetőséget kap arra az ember, hogy olyan dolgokat is megmutasson magából, amit egyébként nem tudna. Nagyon érdekelnek a szélsőségek, törekedni fogok arra, hogy ha bent maradok, mindig a legnagyobb szélsőségeket mutassam meg akár fiúként, akár lányként.”

Ha lemaradtál volna Ildikó vasárnap esti produkciójáról, most visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top