TV-sztárok

Elbúcsúzott Szandi – videó

Vasárnap véget ért a TV2 egyik sikerműsora, Az ének iskolája.

A tehetséggondozót Berki Artúr nyerte meg, de a többiek sem távoztak üres kézzel, hiszen életre szóló élményt kaptak. Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy miért is imádjuk/imádtuk annyira Az ének iskoláját: ez talán az egyetlen igazán őszinte produkció a kereskedelmi tévék világában.

Elbúcsúzott Szandi - videó


Ahogy mi, úgy persze a tanárok és a diákok is szomorkodnak amiatt, hogy lezárult egy újabb fejezet. Az egyik tanár, Szandi, a közösségi oldalán búcsúzott el. “Gratulálok Artúrnak, az osztályelsőnek, és tanárának, Hajós Andrásnak! Úgy érzem, mind a tizenhatan sokat fejlődtek. Büszke vagyok tanítványaimra: Kiarára, Sarah-ra, Arnoldra és Rolandra! Tehetségesek, és ez alatt a tíz hét alatt rengeteget fejlődtek. Köszönöm nekik, hogy ennyi örömet és boldog percet okoztak a nézőknek és nekem is! Hálás vagyok a sok szeretetért, amit tőlük kaptam! Kívánom, hogy megtalálják azt a célt, ami boldoggá teszi őket, és értelmet ad majd az életüknek! Ha ehhez ez a műsor és én is hozzásegíthettem egy picit, akkor már megérte” – olvasható a bejegyzés, ami rövid idő leforgása alatt több száz lájkot kapott – de (ahogy az lenni szokott) a negatív kommentek sem maradtak el.

Itt megnézheted a tanárok és a II. évfolyamos diákok közös produkcióját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top