TV-sztárok

Különleges nyár elé néz Nagy Alexa – galéria

Som-Balogh Edina mellett Nagy Alexával is összefutottunk a VIVA Cometen – mint mindig, úgy most is hibátlan volt a megjelenése. Nem csoda hát, hogy – bár a sorozatban nem – a való életben csak úgy tapadnak rá a pasik.

“Ezt a ruhát egy bevásárlóközpontban láttam meg, és rögtön beleszerettem. Azt gondoltam, hogy erre az alkalomra pont tökéletes lesz” – mondta mosolyogva Nagy Alexandra, amikor arról kérdeztem, hogy – a magyar hírességek többségéhez hasonlóan – ő is terveztette-e magának a VIVA Comet-díjátadón viselt ruháját. A fiatal lány óriási sikert aratott a pirosas-narancssárgás szettjével, nem volt olyan fiatalember, aki ne vetett volna rá egy pillantást. A Barátok közt Alizának egyébként a sorozatban finoman szólva sincs túl nagy szerencséje a pasikkal, a való életben azonban szerencsére ennek a fordítottja igaz – legalábbis a szavai erre engednek következtetni. “Nem hinném, hogy ez így lenne” – kuncogott, majd óriási lelkesedéssel a hangjában kezdett el mesélni a nyári terveiről.

Fotó: Schumy Csaba
Fotó: Schumy Csaba

Két opció van: vagy visszamegyek Ázsiába relaxálni, mert az számomra az egyik legmegnyugtatóbb hely, a nyugalom és a béke szigete, vagy pedig Amerika, és egy jó hangulatú road trip a barátaimmal” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak, hozzátéve: a balatoni életérzés átélésének tekintetében még nem annyira biztos. “Azt az időt, ameddig a szabadság tart, szeretem faltól falig külföldön tölteni – kevés jobb dolog van annál, mint más kultúrákat és nemzeteket megismerni.

Képgalériánkban megnézheted, hogyan szórakoztak a hírességek a VIVA Cometen:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top