TV-sztárok

Hatalmas boldogság érte Liptai Claudiát – fotó

Hosszú idő után újra filmet forgat Liptai Claudia.

Ráadásul nem is akármilyen nevekkel. Claudia, aki eredetileg színésznő, mégis inkább műsorvezetőként vált igazán ismertté, közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt. “Óriási boldogságot szeretnék megosztani veletek. Nyáron Kern András Gondolj rám című filmjében dolgozhatom. Ma volt a sajtótájékoztató. Elmondhatatlan érzés Vámos Miklóssal, Eszenyi Enikővel, Ragályi Elemérrel együtt dolgozni.”

A készülő film alapanyagául Vámos Miklós Halhatatlan című novellája szolgált. Ez ihlette meg annyira Kernt, hogy a szerzővel karöltve megírta a film forgatókönyvét. A színész emellett a moziban férfi főszereplőjeként is feltűnik Eszenyi Enikő oldalán.

Fotó: Vermes Kata
Fotó: Vermes Kata


A nemrégiben divattervezőként debütáló Clau
korábban számos magyar produkcióban feltűnt, többek között szerepelt a Valami Amerikában, a Magyar Vándorban, de számos magyar sorozatban, teleregényben is láthattuk, köztük a Tea, a Pasik!, a TV a város szélén és a Szomszédok című sorozatokban.

Fotó: Liptai Claudia Facebook oldala
Fotó: Liptai Claudia Facebook oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top