TV-sztárok

A megszokottnál többet mutat magából Iszak Eszter – galéria

Szerdán rendezik meg a Comet Gálát, idén is Iszak Eszter lesz az egyik házigazdája. A csinos műsorvezető mutatott néhány ruhát, amik a jelöltek között szerepelnek, legalábbis ami az ő színpadi viseletét illeti.

A VIVA Comet gálára készülve látogatott el Iszak Eszter Lendvai Lilla stylisttal a legmenőbb hazai fiatal tervezőkhöz, többek között a USE unused, Anda, Elysian, Maura, Daige és Szegedi Kata showroomjaiba, ahol a legújabb kollekciókból válogatták ki a megfelelő darabokat, amelyekben a díjátadó műsorvezetőjeként színpadra lép.

A tavaszi trendek kifejezetten kedveznek a műsorvezető ízlésének, hiszen idén szinte bármit lehet hordani. “Inkább az extrémebb ruhákat szeretem anyag és forma szempontjából is” – mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a pasztell- és púderszíneket tartja a legizgalmasabbnak. “Ebben a szezonban a púderes árnyalatok hódítanak, aminek nagyon örülök, mert szívesen viselem őket. Évek óta pedig abszolút kedvenceim a maxiruhák, maxiszoknyák, stílustól függetlenül” – mondta a VIVA műsorvezetője, aki kiskora óta a divat megszállottja.

A megszokottnál többet mutat magából Iszak Eszter - galéria

Eszti azt is elárulta, hogy az utóbbi időben jóval bevállalósabb a ruhaválasztásnál, mint korábban, így az idei Cometen minden eddiginél szexibb darabokra számíthatunk a csinos műsorvezetőtől, aki öt különböző szettben látható majd a rendezvényen. “Hosszú ruhát mindenképpen viselek majd, ami számomra nagy öröm, de elárulom, hogy idén is készülünk olyan szettel, ami egy kicsit többet mutat belőlem a megszokottnál”  – titokzatoskodott Eszti, aki tavaly egy dresszben vezette le a műsort.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top