TV-sztárok

Megmutatta a kislányát a Szulejmán Hürreme – fotók

Eddig csak mesélt a babájáról a Szulejmán sorozat Hürremét alakító színésznő a közösségi oldalán, most azonban meg is mutatta a négy hónapos lányát.

Teljesítette a rajongói kérését Meryem Üzerli, megmutatta a gyermekét. Igaz, úgy tette, hogy a káposzta is megmaradjon, de azért a kecske is jóllakjon, azaz Lara arcát nem, csak a tarkóját láthatták az emberek az Instagram-oldalra feltöltött friss képeken. A bájos fotókon – mint ahogyan az elmúlt hetekben magáról posztolt fényképeken is – jól látszik, hogy februári szülés óta a színésznő visszaszerezte alakját. Titka egyszerű: hat héttel a szülés után a kötelező egészségügyi vizsgálaton megkérdezte az orvosát, hogy mozoghat-e többet, és mit ehet büntetlenül, azaz úgy, hogy ne apadjon el a teje, de azért fogyjon is. A doktor sok sétát és szénhidrátmentes, de fehérjedús étrendet javasolt. Így Meryem az elmúlt hetekben szinte csak halat, csirkét, zöldséget és tejterméket fogyasztott, leparkolta az autóját, és mindenhova gyalog, babakocsit tolva ment. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Megmutatta a kislányát a Szulejmán Hürreme - fotók
 
Megmutatta a kislányát a Szulejmán Hürreme - fotók
 
Megmutatta a kislányát a Szulejmán Hürreme - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top