TV-sztárok

Komolyra fordult Détár Enikő és szerelme kapcsolata

Détár Enikőt mindenhova elkíséri szerelme, Péter.

 A Szombat Esti Lázra is elkísérte Détár Enikőt szerelme, s a művésznő szereplése után kéz a kézben távoztak a műsor döntőjéről – írja a Bors. “Az ő szerelmük minden harsányságtól mentes, bár úgy szeretik egymást, mint a kamaszok. Mivel a férfi civil, nem akarják nagydobra verni a kapcsolatukat, de nem is bujkálnak senki elől” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. “Köszönjük, nagyon jól megvagyunk” – mondta röviden Détár Enikő, aki korábban mesélt új kapcsolatáról.

“Egy fellépés után, a színfalak mögött találkoztunk először. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is” – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, a masszázs olyannyira jól sikerült, hogy rögtön telefonszámot cseréltek. A lap úgy tudja, hogy bár a kapcsolat csak egy éjszakás kalandnak indult Détár Enikő részéről, már több mint fél éve tart.

Détár Enikőről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top