TV-sztárok

Tagadja az agyvérzését Tina Turner

A rocknagyi a hírek szerint egy kisebb stroke-on esett át.

Aggasztó hírek érkeztek Tina Turnerről. Egybehangzó német és holland sajtóértesülések szerint a még mindig bombaformában lévő énekesnő agyvérzést kapott. A tavaly másodszorra is oltár elé álló Tina állapotáról a sofőrje, Albert B. Cologne beszélt, és elmondta, hogy a díva éppen a nyaralását tervezgette férjével, Erwin Bach-kal, amikor a baj megtörtént. Ám szerencsére csak egy kisebb stroke-ról volt szó, ami nem okozott maradandó károsodásokat. Jelenleg még pihen, de jó úton halad a teljes felépülés felé.

A 74 éves sztár sajtósa viszont tagadja, hogy bármilyen egészségügyi gondja lenne. Ő azt állítja, hogy Tina tökéletes állapotban van.

Agyvérzést kapott Tina Turner


A világ talán legdrágább lábaival rendelkező
Turnerről februárban is azt pletykálták, hogy agyvérzést kapott. Ám barátnője, a tévés legenda Oprah azonnal tisztázta helyzetet. Az állampolgárságot váltó Tina akkor csak egy komolyabb megfázáson esett át, és azért került kórházba. Most viszont lehet, hogy tényleg nagyobb volt a baj.

Ugyan az egészsége már nem biztos, hogy a régi, de a külsején szinte semmit nem fogott az idő. Ezt a galériánkban megtekinthetitek magatok is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top