TV-sztárok

Mi történhetett Britney Spears arcával? – fotó

Elképesztő fénykép jelent meg Britney Spearsről a legnagyobb közösségi portálokon, amin úgy néz ki, mint a saját viaszmása.

Amikor a Madame Tussauds művészei élethű szobrot alkotnak egy hírességről, azt szép munkának hívják. Ám amikor egy sztár néz úgy ki az életben, mintha a panoptikumból lépett volna elő, az több, mint kellemetlen. De legalábbis érthetetlen, hogy mi történhetett Britney Spears arcával.

A melltartókat gyűlölő énekesnőről egyik legnagyobb rajongója töltött fel egy képet a Facebookra és a Twitterre, amin rémisztően kisimult arccal úgy vigyorog, mint akit viaszból formáztak meg. A fura ábrázatát a rossz nyelvek szerint egy kissé eltúlzott szépészeti kezelés eredményezte, de persze az sem kizárt, hogy csak a sminkje a felelős.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A fotó története egyébként sokkal kellemesebb, mint maga kép. A házasságtól eltiltott pophercegnő mellett álló hölgy, Stephanie Huntington nemrégiben lett óriási kedvenc a YouTube-on az esküvői videójával, amiben Britney Work Bitch című dalára ropja a koszorúslányokkal. A produkció a harcos énekesnőnek is nagyon tetszik, ezért meghívta Stephanie-t az egyik koncertjére, hogy személyesen is találkozzanak. Ami nagyon szép gesztus – és még szebb lett volna, ha nem egy horrorisztikus fotóval végződik.

Britney néha tud elképesztően dögös és gyönyörű is lenni. Erre a galériánkban találtok remek példákat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top