TV-sztárok

Rálőttek egymásra a Barátok közt szereplői

Harcosra sikeredett a Barátok közt sztárjainak idei csapatépítése, ugyanis fegyverpárbajban is összecsaptak a Mátyás király tér lakói.

Már tradíciónak számít a Barátok köztben, hogy a szereplők minden évben elmennek egy vidám csapatépítésre, hogy még jobban összecsiszolódjanak. Az idei alkalom pedig még különlegesebb lett, mint a korábbiak. A színészek ugyanis Nyirádra, egy motorsport centrumba látogattak el, ahol rallycross autókon mérték össze a tudásukat. A három csapatra osztott gárda először hazánk neves rallyversenyzői mellé ültek be egy kis száguldásra, majd következett az igazi móka.

A nemrég két színésztől is elbúcsúzó Barátok közt csapat tagjai paintball puskát ragadtak, és az autókból, valamint a pálya széléről lőtték egymást. Ami nemcsak remek szórakozás, de tökéletes feszültséglevezető is volt. De ettől még ráfért a stábra a pihenés, amit egy tapolcai wellness hotelben tehettek meg.

A Barátok közt Challenge összecsapásaiból végül a Kiss Ramóna, a Tóth Marcival szerelemben élő Nyári Diána, Domokos László, Solti Ádám négyes került ki győztesen. Mérai Kata, a Nacsa Olivérrel egy párt alkotó Pataki Szilvi, Tihanyi Tóth Csaba, Bozsek Márk és Seprenyi László a második lett, míg a harmadik helyre Varga Izabella, Nagy Alexandra, Szőke Zoltán, Kiss Péter Balázs koalíciója állhatott fel.

A vidám autós-fegyveres párbajokról galériánkban találtok képeket!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top