TV-sztárok

Übercuki fotó Megan Fox kisfiáról

Megan Fox most először mutatta meg a nagy nyilvánosságnak tizenegy hetes kisfiát, Bodhit.
Megan február 13-án adott életet második gyermekének, Bodhi Ransomnak.
Megan február 13-án adott életet második gyermekének, Bodhi Ransomnak.

Az Angelina Jolie utódjaként emlegetett Megan Fox a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol – miután szépen kivesézték a karrierjét – a várandósságanyaság téma került előtérbe. A huszonhét éves modell-színésznő a show házigazdájának többek között azt is elárulta, hogy mindkét várandóssága meglepetésként érte.

Ezt már olvastad? Hien rágerjedt Justin Timberlake-re

Elkezdődött a Tini nindzsa teknőcök forgatása, javában zajlott a munka, amikor is kiderült, hogy ismét terhes vagyok. Aki volt már terhes, az tudja, hogy az első trimeszter a legnehezebb: hangulatingadozásaid vannak, sokszor legszívesebben kilépnél a saját testedből, mert undorodsz magadtól” – nyilatkozta a The Ellen Show-ban Megan, aki hősiesen viselte az akciófilm jeleneteinek forgatásával járó nehézségeket. A világ legszexibb nőjének választott Fox azt is elárulta, hogy a forgatási szüneteket különösen nem kedvelte, ugyanis képtelen volt megállni a nassolást, a habzsolást pedig szinte minden egyes alkalommal rosszullét kísérte. A Transformers sztárja ezt követően kissé vidámabb témák felé evezett, és elmesélte, milyen érzés édesanyának lenni, majd néhány fényképet is mutatott übercuki gyermekeiről, Noahról és Bodhiról.

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top