TV-sztárok

A Jóban Rosszban két színésze is apa lett – fotó

Előd Álmosnak, a sorozat egykori szereplőjének egy kislány után kisfiút, Dózsa Zoltánnak pedig másodszor is lányt hozott a gólya.

A Jóban Rosszban két színésze is apa lett - fotóKét esztendővel az első után ugyanaznap jött világra a második gyermeke: március 12-én újra kislánya született a sorozat Halász Istvánjának. “Március 12-én, délután látott napvilágot Dózsa Dorina, 3 kg 60 dekával és 56 centiméterrel. Akárcsak Emília születésénél, most is jelen voltam, és minden ugyanolyan rendben zajlott, mint az első alkalommal, csak most rövidebb ideig tartott. A feleségem és a pici is jól vannak” – mesélte Dózsa Zoltán, aki korábban azt remélte, lányuk után fiúk születik majd.

Előd Álmosnak egy napja született meg a második gyermeke, ezúttal egy kisfiú. A Nemzeti Színház színésze a születésekor is párja, a szinkronszínésznő Vadász Bea mellett volt a szülőszobában.

“A családban eddig csak lányunokák születtek, reménykedünk benne, hogy most egy fiúcskát is dédelgethetünk majd. Azt már tudjuk, hogy milyen egy kislány, és nagyon imádjuk, de most szeretnénk, ha egy kisfiút is kaphatnánk mellé. Persze bármilyen nemű is lesz a második gyermekünk, nagyon boldogok leszünk” – nyilatkozta, amikor megtudták, újabb taggal bővül a család.

Most két kislány édesapjaként is végtelenül boldog. “Vannak ennek praktikus előnyei is, hiszen Emília holmiját tudja majd hordani Dorina, aki nyugodt baba, rendesen alszik és eszik, szépen fejlődik. A nővére is örömmel fogadta, és szerencsére egyáltalán nem féltékenykedik, igyekszünk megtartani az egyensúlyt a két gyerkőc között, mindegyikre ugyanannyi időt, energiát szánunk, ezzel nincs is egyelőre probléma. Nem is találok rá szavakat, mennyire boldog vagyok, hogy immár két szép kislány büszke édesapja lehetek.”

A Jóban Rosszban két színésze is apa lett - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top