TV-sztárok

Búcsúzik Jaksity Kata

Januárban derült ki, hogy várandós Jaksity Kata, aki most Facebookján búcsúzott nézőitől és hallgatóitól.

Búcsúzik Jaksity Kata41 évesen harmadjára néz anyai örömök elé Jaksity Kata. Akárcsak az örömhírt, úgy az ATV műsorvezetője búcsúszavait is közösségi oldalán intézte követőihez. “Búcsúzom… Tegnap épp arról írtam, hogy pont 6 éve kezdtem a munkámat az Atv-ben, ami azt is jelenti, hogy ez a leghosszabb idő, amit egy tévécsatornánál eltöltöttem. És még úgy néz ki, nincs vége. Kb. másfél hónap múlva ugyan visszavonulok és jó ideig nem leszek a mindennapi körforgásban, mert babázni fogok, de már vannak további terveink a vezetőséggel.

Van viszont egy abszolút rekordom: a Klubrádió, ahol ráadásul ugyanazt a műsort vezetem immár 12 éve. Saját magam találtam ki, adtam címet neki és 12 éve egyedül is szerkesztem. Olyan, mintha a gyerekem lenne. Jó érzés volt látni, ahogy egyre többen szerették meg és egyre több a témáimba vágó szakember először nálam akart beszámolni egy-egy fontos újdonságról. És ezért most annál furcsább lesz elbúcsúzni. 12 év után ma lesz utoljára Női Vonal a Klubrádióban. Bár még van időm a szülésig, de egyre jobban építem le a feladataimat, munkáimat, hogy végre teljesen átadhassam magam a babavárásnak. Hogy mit hoz a jövő, nem tudom, de nagyon hálás vagyok a főnökeimnek, hogy elfogadták a döntésemet, hogy legalább 1 évig szüneteltetem a munkát és így is visszavárnak” – tette közzé a kismama, aki nemrégiben arról is Facebookján vallott, hogy első gyermekét elveszítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top