TV-sztárok

Szakít a hagyományokkal a Szombat Esti Láz

Ritka az, amire az RTL Klub a Szombat Esti Láz kapcsán készül.

A Bors információi szerint a Szombat Esti Lázat, az eddigi hagyományoktól eltérően, már szerdán felveszik, a következő hetekben pedig csütörtökön lesz a forgatás. A nézők, csak a nyolc hét múlva esedékes döntőt nézhetik élőben. “Az adásokat teljesen élőszerűen, leállás nélkül veszik majd fel, vagyis a hibákat, bakikat, esetleges eleséseket sem vágják ki. Mindent úgy fognak látni a nézők, ahogy az valójában történt” – mondta egy bennfentes.

 Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője pedig elmondta, attól, hogy felvételről adják a műsort, nem lesz kevésbé izgalmas. “A fellépő művészek szombat estéi már be voltak táblázva, mire kiderült, hogy képernyőre kerül a Szombat Esti Láz, ezért nem tudtuk úgy összeegyeztetni az időpontokat, hogy mindenkinek megfeleljen. Nincs jelentősége, hogy élőben vagy felvételről megy a műsor, mert így is ugyanolyan izgalmas marad a nézőknek…” – mondta.

Szakít a hagyományokkal a Szombat Esti Láz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top