TV-sztárok

Exkluzív fotók – Így tér vissza Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban-ba

Régi kedvenc a Jóban Rosszban epizódjaiban! Veronkát közel egy éve halottnak hitte mindenki, ám a szekta fogságából szabadulva most ismét visszatér a képernyőre. Kondákor Zsófi örömmel bújik újra Veronka bőrébe, de anyai teendői továbbra is elsődlegesek számára.
A(z) “Örülsz Veronka visszatérésének?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, hiányzott a karaktere!

Komoly bonyodalmakat okoz a kedd este visszatérő Vera, ugyanis egykori szerelme Józsi már Orsi mellett találta meg a boldogságot. Csillagkúton ráadásul mindenki úgy tudta, hogy a doktornő közel egy éve a tűz martalékává vált az Örök Fényesség Egyházának vezetőjével, Lux Endrével együtt, ezért is okoz majd még nagyobb meglepetést, amikor egy hordágyon betolják a kórházba.

Kondákor Zsófi örül, hogy újra forgat

“Nagyon szerettem a mindig őszinte, kedves és naiv Veronkát, aki most egészen más szerepben tér vissza a képernyőre, ennyit elárulhatok. Szokatlan volt ez a negatív változás, de kezdek ráérezni, és örülök, hogy újabb kihívások elé nézek, de az is lehet, hogy egyszer még Vera lesz Veronkából” – mesélte az egy éve szülési szabadságon lévő Zsófi, aki kicsit nehezebben szokott vissza a munkába. “Kezdetben nehéz volt visszaállni, mivel lélekben még otthon voltam Katjával, de már egy-két hét után teljesen belerázódtam a forgatásokba. Sikerült megtalálnom az egyensúlyt az anyaság és a munka között. Sokat jelentett és megnyugtatott, hogy mikor hazamentünk, mindig mosolygott a kislányom, és láttam, hogy jó kezekben van a néninél, aki vigyáz rá” – mondta a Jóban Rosszban színésznője.

Képgalériánkból megnézheted, hogyan tér vissza Veronka:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top