TV-sztárok

Whiskyt lopott Stohl András

Stohl András az egyik budapesti szórakozóhely lezárt pultjából tulajdonított el magának egy üveg alkoholt, valamint néhány energiaitalt.

Biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban az egyik budapesti szórakozóhelyről Stohl Andrást – írja a Blikk. A lap egy olvasó-riporter információira alapozva számolt be arról, hogy a színész az ominózus klub lezárt részlegének egyik pultjából vett magához egy üveg whiskyt, valamint néhány doboz energiaitalt. A Whiskeyt lopott Stohl AndrásHeti Hetesben való szereplését visszamondó színész mindezt állítólag azért tette, mert készpénz nélkül érkezett meg a szórakozóhelyre, s – mivel csak bankkártya volt nála – így nem tudott magának sem belépőt, sem pedig bármiféle italt vásárolni. A nemrég Krasznai Tündével hírbe hozott Stohl pechjére azonban a biztonsági kamerák mindent rögzítettek, s így a hely biztonsági őrei másodpercek alatt tudomást szereztek a tettéről. A színészt ezt követően udvariasan megkérték arra, hogy távozzon a szórakozóhelyről. A lap a hamarosan ismét apai örömök elé néző Stohlt is megkereste az eset kapcsán, ő pedig egyenes volt, és egyetlen pillanatig sem tagadta a történteket. “A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat” – mondta Stohl András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top