TV-sztárok

Ilyenek voltak a The Walking Dead szereplői fiatalon

A sorozatfüggők jól ismerik a képregényből készült tévésorozatot. A The Walking Dead komoly rajongótáborral büszkélkedhet Magyarországon is. Az egyik legnézettebb amerikai kábelsorozat, zombikiller szereplőinek fiatalkori fotóit ástam elő.
Ha nem ismered, ismerd meg!
A The Walking Dead egy amerikai televíziósorozat, melynek alapjául Robert Kirkman képregénye szolgál. A történet egy kisebb túlélőcsoport életét mutatja be a zombiapokalipszis után. A sorozat leginkább Atlantában, utána pedig Georgia északi részén játszódik, amíg a túlélők menedékhelyet keresnek a járkáló hordák elől…

“Megint azt a zombis sorozatot nézed?” – kérdezte körülbelül két évvel ezelőtt a nővérem, amikor látogatóba jött hozzám, majd leült mellém, és bámulni kezdte a tévét. Este pedig magával hurcolta a teljes első évadot. Pár hónappal később, amikor Kínába költözött, postán kellett küldenem a második-, később pedig a harmadik évad részeit. “Megfertőződött!” – nyugtáztam magamban…

A szerkesztőség számos tagja fátyolos tekintettel nézi a Grace klinikát, imádjuk újra nézni a Maffiózók összes évadját, Daniella hetente beszámol a Férjem védelmében aktuális részéről, Adri az Így jártam anyátokkal sorozatra van rákattanva… míg én legalább ennyire szeretem a Dextert, az Amerikai Horror Storyt és a The Walking Dead sorozatot. Pont eljött az ideje, hogy egy cikk is szülessen nálunk a műsorról. Összeszedtem, hogyan néztek ki fiatalon az élőhalottak vadászai,akikkel februártól már ti is találkozhattak a FOX csatornán.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top