TV-sztárok

Így parádéznak énektudásukkal a celebek – videó

Van, aki sokat készült rá, sőt saját klipet is készített, és van, aki spontán fakadt dalra nagy örömünkre. Összeszedtünk pár gyöngyszemet!

Schobert Norbi, az antitalentum

Nálunk az abszolút első Schobert Norbi Féltelek, kicsim című dalfeldolgozása, amit feleségének, Rubint Rékának énekelt el több-kevesebb sikerrel. Bármilyen meglepő, Norbi nem először villantja meg fantasztikus énektudását. Feleségével is dalolásztak már együtt, miközben kabriójukkal száguldoztak. Itt azt is megnézheted. A fitneszguru egyébként a nagy sikerű Féltelek című rettentő hamis, tömör ömlengéshez még egy klipet is készített, amiben életük legszebb pillanatait szedte össze. Norbi gesztusától teljesen elolvadt Rubint Réka, és míg ő a meghatódottságtól, addig mi Norbi hangjától fakadtunk sírva.

Bea asszony, a mulatós zene nagyasszonya

Nem vitás, Gáspár Bea vérében van a mulatós zene. Bár láthatóan Győzikének nem tetszik, hogy nem ő van a középpontban, de Beát ez egy cseppet sem zavarja, sőt még dalra is fakad. Igaz, a szöveget még picit memorizálni kell, itt-ott enyhén szólva hamiskás is, és a magasabb hangokat sem kellene nagyon erőltetni, de Bea asszony előadásmódjába és rögtönzött koreográfiájába egyszerűen nem lehet belekötni. Parádés.

 

Berki Krisztián, a hős szerelmes

Természetesen a sorból Berki Krisztián sem maradhat ki. Párja, Hódi Pamela születésnapjára készült egy hatalmas meglepetéssel, kedvenc közös dalukat adta elő szerelmének a romantikus énjét alkalomadtán megvillantó Berki. Nem kérdés, hogy a mindig tökéletes, mindig vagány Krisztiánnak van mit csiszolni énektudásán, viszont Pamela abszolút díjazta az erőfeszítést, végigzokogta a fantasztikus előadást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top