TV-sztárok

Így karácsonyozik a Király család – galéria

Király Viktor ikertestvére is a családdal tölti az ünnepeket, utána viszont néhány hétre az idehaza élő Viktor is visszatér testvérével New Yorkba.

Rengeteget ingáznak New York és Budapest között a Király testvérek, hisz míg Linda és Viktor Magyarországon, addig testvérük Ben, Amerikában él. „A testvérem, Ben szokott hazarepülni az ünnepek közeledtével, mivel a család nagy része itt él. Idén is december 20-án érkezett és egészen január 5-ig itt marad. Akkor pedig én is visszarepülök vele New Yorkba. Jó három hétig kint is leszek vele, találkozom zenészekkel, építgetem a kapcsolatokat” – árulta el a Nők Lapja Cafénak a nemrégiben átverés áldozatává vált énekes, aki azt is elárulta, hogy néz ki egy New York-i karácsony. „Bár itthon is nagyon-nagyon nagy a karácsonyi láz, de a manhattani ünnepi őrületet nem kívánom senkinek. Az utcán hömpölyögnek az emberek, mindenki rohan szatyrokkal felpakolva. Igazi káosz uralkodik ott ilyenkor” – tette hozzá az Ének iskolája egykori tanára.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top