TV-sztárok

Részegen rongáltak az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Papp Feri és Kabai Laci alaposan felöntöttek a garatra Sarka Kata vacsoráján.

Papp Feri és Kabai Laci úgy gondolták, hogy Sarka Katánál a szokásosnál többet is megengedhetnek maguknak – írja a Blikk. „Amikor Sarka Katánál jártunk, eldöntöttük, hogy kicsit ‘beszűrünk’. Egy nagyon jó barátomnak volt ugyanis a születésnapja, ahová hivatalos voltam, és hát, ahogy mondani szokás, egy szülinapi bulira nem illik teljesen józanul érkezni” – mondta Papp Feri, aki Kabai Lacival a forgatás után, a TV2 kisbuszában csinálta fesztivált.

„Nyugalomban utaztunk a busszal Katáéktól, amikor egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Feri feje felbukkan mellettem, az első ülésen. Én ugyanis ott ültem, a sofőrrel beszélgettem” – mesélte Kabai Laci, aki elmondta, hogy Feri mászóművelete miatt megrongálódott a busz belseje. „Unatkoztam, gondoltam, előrejutok valahogy Laci mellé. Nem voltam túl sikeres, mert ahogy próbálkoztam beakadtam, és a térelválasztó paravánt úgy, ahogy van, letéptem a helyéről. Nem akartam én rongálni, így sikerült” – mondta Feri.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top