TV-sztárok

Hoppá! Alföldi Róbert a buja arcát mutatta meg

Alföldi Róbert olyan buja arcát mutatta meg a szombati X-Faktorban, amilyet még nem láttunk tőle.

Hoppá! Aldölfi Róbert buja arcát mutatta megPéterffy Lili produkciója alatt mentora, Alföldi Róbert olyan arcait mutatta meg az X-Faktorban, amelyek önálló előadásként is megállták volna a helyüket. Lili magyar dalként a Jazz+Az egyik számát énekelte, melyben tovább erősítették mentorával a dögös arculatot. Ha a táncosfiúk nem lettek volna elegek ahhoz, hogy a versenyző szexi nőnek érezze magát, hát mentora gondoskodott róla: olyan buja tekintetet és grimaszokat küldött biztatásul, amilyeneket még sosem láttunk tőle.
A többi mentor ennél azért kevésbé volt elragadtatva a produkciótól. Szikora Robi szerint a fő feladat láthatóan a „Kalevala hosszúságú szöveg” memorizálása volt a lánynak, Tóth Gabi még nagyobb dögösségre intette Lilit. Geszti Péter a színességet hiányolta, de hozzátette, talán az ő hibájuk, hogy ez az előadás visszafogottabbra sikerült, hiszen múlt héten éppen azért kritizálták a versenyzőt, mert külsejére helyezik a hangsúlyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top