TV-sztárok

Sztárban sztár: ezen akadt ki Nótár Mary

Egy rajongója komoly összegért szerette volna megszerezni Nótár Maryt.

A Sztárban sztár című műsorban Christina Aguileraként Nótár Mary levette a lábáról a zsűrit és a nézőket is. Olyannyira sikerült a produkció, hogy az énekesnőt levelek és ajánlatok százaival halmozták el, de volt közöttük nem mindennapi is – írja a Blikk.

„Az adás után keresett meg e-mailben ez a férfi, és azt írta, hogy szeretné, ha erotikusan előadnám neki a Christina Aguilera-produkciómat” – mesélte Nótár Mary, akinek rajongója akár egymillió forintot is hajlandó lett volna fizetni a fellépésért és egy éjszakáért. „No, itt elszakadt nálam a cérna!… Ha egy forintom sem lenne, akkor sem vállaltam volna el. Énekesnő vagyok, nem sztriptíztáncosnő, arról nem is beszélve, hogy vőlegényem van, akit teljes szívéből szeretek” – mondta.

„Büszke vagyok, hogy ilyen kapós menyasszonyom van! De meg sem fordult a fejemben, hogy Marika elfogad egy ilyen ajánlatot” – mondta Nótár Mary vőlegénye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top