TV-sztárok

Kiakadt Schobert Norbi

Nem tudta túltenni magát a vádakon, így bizonyítékul megvillantotta kockás hasát Schobert Norbi.

A hétfői Aktívban bizonygatta Schobert Norbi, hogy bizony neki még mindig kockás a hasa. Egy napilapban megjelent újságcikkben azt írták a fitneszgururól, hogy elhízott. Akkor Norbi úgy nyilatkozott, hogy már nem gyerek, és nem ugrál napi hat órát, szívműtéte után pedig jobban figyel magára, a súlyokkal való munkát elhagyta, de nem hízott meg.

Úgy látszik, a fitnesz koronázatlan királya mégsem tudta túltenni magát a súlyos vádakon, így a TV2 magazinműsorában megvillantotta kidolgozott hasát, bizonyítva, hogy nincsenek hurkái. Természetesen a látvány mellé, magyarázatot is adott. „Amikor tornázunk, van rajtunk egy szűk gumiöv, hogy ne ugráljon a mikrofon, amibe beszélünk. Tulajdonképpen, ha az ember előrehajol és egy szűk gumiöv van rajta, akkor az a bőrét szépen fel tudja gyűrni” – mondta Schobert Norbi, akinek felesége, Rubint Réka is felháborítónak tartja az újságban leírtakat. 

Kiakadt Schobert Norbi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top