TV-sztárok

Lelép az országból Éjjel-Nappal Budapest Lali

Az Éjjel-Nappal Budapest udvari bolondja végre rászánta magát, hogy tisztességes munkával keressen pénzt, ezért úgy döntött, külföldön próbál szerencsét.

Volt már hot dog árus feketén, mulatós zenész, és a szerencsejátékkal is próbálkozott, ám eddig még nem jutott eszébe Éjjel-Nappal Budapest Lalinak, hogy tisztes munkával keresse meg a napi betevőt. Igaz, egyszer megpróbálkozott ezzel is, ám az állatkereskedésben, ahova eladónak ment, hamar véget ért a karrierje. Az RTL Klub fikciós realityjének szereplője most úgy döntött, külföldön próbál szerencsét, és Fecóval Ibizára megy, hogy ott váltsa valóra álmait. „Itthon nem jöttek össze a dolgaim, odakint még sztár lehetek. Meg kell ragadnom ezt az esélyt” – mondta a sorozat legbolondosabb figurája. De azért nehéz szívvel hagyná hátra barátait. „Nehezen hagyom itt a többieket, főleg Gábor barátomat és a két görényemet, Jessicát és Kimberlyt, de egyszerűen mennem kell, remélem, külföldön nagyobb sikerem lesz!” – tette hozzá Lali. Az, hogy a göndör hajú srácnak tényleg sikerül-e végre megvalósítania egy elképzelését, kiderül a kedd esti részből.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top