TV-sztárok

Ezért akadt ki Alföldi Róbert

Alföldi Róbert nem tartja igazságosnak Batánovics Lili távozását.

Ahogy az már ismeretes, vasárnap Batánovics Lili Szabó Ádámmal párbajozott, végül a mentorok úgy döntöttek, hogy Lilinek kell távoznia a műsorból. Alföldi Róbert nem rejtette véka alá véleményét mentoráltja távozásával kapcsolatban – írja a Blikk. „Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt. Batánovics Liliből zenész lesz!” – mondta Alföldi Róbert. Geszti Péter így indokolta döntését: „Liliben azt éreztem, viszonylag egyenetlenül teljesít. Néha erős, néha nyers, kidolgozatlan, pontatlan, helyenként csak egymás után rakosgatja a hangokat, nem áll össze a produkció.”

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top