nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Istenes Bence sokkot kapott Csobot Adél mellbimbójától – Galéria

Istenes Bence sokkot kapott Csobot Adél mellbimbójától – Galéria

Több másodperces fennakadást okozott Csobot Adél a tegnapi élő showban, amikor melltartó nélkül jelentkezett be a hatalmas kivetítőn, műsorvezetőtársainak pedig még a lélegzetük is elakadt.
NLCafé
f Ajánlom

Istenes Bence sokkot kapott Csobot Adél mellbimbójától“Ha többet szeretnének megtudni arról, hogyan élnek a műsor versenyzői, akkor nem kell mást tenniük, mint megnézniük az After-X adását, ahol Csobot Adél és Isteni Bence várja önöket ma este” – ezzel a mondattal kezdődött az a néhány másodperces közjáték, mely során az X-Faktor tegnapi adásában Istenes Bence kezéből csaknem kiesett a mikrofon.
Lilu konferálta fel az élő show utáni beszélgetős műsort, a helyszínről pedig kapcsolták is Adélt, aki hatalmas dekoltázzsal köszöntötte a nézőket. Bence meg is állapította, hogy szemlátomást hideg van a stúdióban. Jól látta: a hatalmas kivetítőn ugyanis tisztán kivehető volt, Adélon nincs a ruha alatt melltartó, melle pedig minden részletében kirajzolódott.
Lilu nem tudott szó nélkül elmenni a jelenet mellett. “Szenvedélyek viharában a ma esti témánk, hát ez Adélon is látszik. Bence, siess haza adás után” – biztatta műsorvezetőtársát, aki már meg sem próbálta visszatartani nevetését, és bevallotta, hogy még a hangja is elment a történtek után, miközben Lilu előregörnyedve már csak levegő után kapkodott.

9 Fotó megtekintése

Csobot Adél mellbimbót villantott

Lilu gyanútlanul konferálja fel Adélt
Még több +
Bence sem sejti még, milyen látvány fogadja a kivetítőn
Még több +
Ők már látják, amit mi még nem
Még több +
Lilu nem akar hinni a szemének
Még több +
Döbbenten áll a stúdió
Még több +
Nehéz ezek után tovább vezetni a műsort
Még több +
Alföldi sem könnyen tér magához
Még több +
Amikor már minden mindegy...
Még több +
... és kell egy kis idő, amíg a show tovább halad
Még több +

 

Megosztás Facebookon