nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Így változtat az RTL Sebestyén Balázsék műsorán

Így változtat az RTL Sebestyén Balázsék műsorán

Az RTL Klub két adás után változtat Sebestyén Balázsék sokat kritizált műsorán.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az RTL Klub szerint szakmai okok miatt kell változtatni a sok kritikát kapott Vundersőn és Zuperszexi című műsoron. A Bors információ szerint a nézők vasárnap már felvételről láthatják a megosztó műsort. “Alapos megfontolások után kezdtük el élőben sugározni a Vundersőn és Zuperszexit, ami már önmagában is úttörő kísérlet, mert ez a műfaj a világ minden táján jellemzően felvételről kerül adásba. Kíváncsiak voltunk rá, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, ha élőben megy. A második adás után úgy ítéltük meg, hogy nem feltétlenül tesz hozzá, így visszatértünk a megszokott rendszerhez, tehát felvételről sugárzunk. Fontos az aktualitás szempontjából, hogy a felvétel és az adás időpontja közel legyen egymáshoz, emellett pedig nyitva hagyjuk annak a lehetőségét, hogy bizonyos részek továbbra is élőben menjenek, ha a helyzet úgy kívánja” – mondta Kolosi Péter programigazgató, aki azt is leszögezte, hogy a változásnak nincs köze az első két adást ért kritikákhoz.

Így változtat az RTL Sebestyén Balázsék műsorán

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon