TV-sztárok

Szexfüggővé vált Kiss Ramóna

Kiss Ramóna megkapta élete első musicalszerepét.

Többszemélyiségű, szexfüggő nőt alakít első musicalszerepében Kiss Ramóna a Madách Színházban – írja a Blikk. A színésznő elárulta, hogy nagyon örül a feladatnak, de egyben nagy kihívást is jelent neki. “Amikor kiderült, hogy a karakterem egy nimfomániás, skizofrén nő, próbáltam beleélni magam, de azzal lett teljes, amikor a baby-doll mellett a fejemre került a vörös paróka. Akkor éreztem meg igazán a szerepet. Tetszik egyébként ez a vörös haj, bár civilben sosem festeném be ilyenre” – mondta Ramóna, aki nagyon büszke arra, hogy első ilyen szerepét a Madách Színházban játszhatja el. “Jobb hely nem is kell ahhoz, mint a Madách Színház, hogy az ember énekeljen és táncoljon az első musicalszerepében” – mesélte.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top