TV-sztárok

Veréssel fenyegetik Sebestyén Balázst

Móresre tanítaná Laky Zsuzsi férje Sebestyén Balázst.

Sebestyén Balázs műsorának első adásában elhangzott poénja, amikor Egervári Sándor elhunyt feleségén viccelődött, komoly felháborodást keltett. Igaz, azóta a műsorvezető bocsánatot kért, de Laky Zsuzsi férjét ez hidegen hagyja – írja a Blikk. “Eléggé ki vagyok rá hegyezve! A hírek és a történtek kapcsán előjöttek a régi sérelmeim. Annyiszor bántotta már meg a családomat! Az egyik műsorában azon viccelődött, hogy a párom nem tette le időben az érettségijét, aztán nem sokkal később jót nevetett azon, hogy a kislányom úgy néz ki, mint egy kisfiú… Megkeresem, és sort kerítek rá, hogy négyszemközt lehessek vele! Nem fog tudni kitérni! Olyan kellemetlen helyzetbe hozom, amilyenbe ő hozta a feleségemet anno. Itt az ideje, hogy valaki beolvasson ennek az embernek, és jó modorra tanítsa” – mondta Laky Zsuzsi ketrecharcos férje, Dietz Gusztáv. A lap kíváncsi volt Sebestyén Balázs véleményére is, de  ő nem kívánt válaszolni.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top