nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Dührohamot kapott Rékasi Károly

Dührohamot kapott Rékasi Károly

Közeleg az Aranyember premierje, Rékasi Károly pedig egyre feszültebb.
NLCafé
f Ajánlom

Rékasi Károlyt a baleseti sebészeten látták el, mert hirtelen dühkitörésének egy asztal és a keze látta kárát – írja a Bors. „Volt hasonló élményem üveglappal is, most egy asztal került az utamba – mondta a színész, akinek a jobb kézfeje sérült meg. – Azért kaptam egy levehető rögzítőkötést, mert a Barátok köztben nem lehetne hirtelen megmagyarázni a gipszet. Ahogy közeledik a premier, nő bennem a feszültség. Szembesültem a hiányosságaimmal, és ez lett az eredménye. Szoktam ilyenekhez folyamodni, de igyekszem másokat nem megsérteni, magamon vezetem le a feszültséget. Ilyen vagyok, ez lett a vége” – mondta a színész, aki ezzel a balesettel saját születésnapját is elrontotta. „Nem nagyon szoktam ünnepelni a születésnapomat. Már régóta terveztem, hogy ezen a napon éjféltől körbebiciklizem a Balatont. Bekészítettem a kerékpárt is, úgy volt, hogy kocsiba ülök, s indulok, de előtte otthon próbára tettem magam. Sajnos fékezni sem tudtam, annyira fájt a kezem” – mesélte a színész.

A Rékasi Károlyról és Détár Enikőről készült képgalériánkat itt megnézheted:

6 Fotó megtekintése

Détár Enikő és Rékasi Károly

„Bár többször próbáltak minket álompárként feltüntetni, mindig felhívtuk a figyelmet arra, hogy éppen olyan emberek vagyunk, mint bárki más... A majd három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttléteket, kivéve most” – írták a szakításról szóló közleményben.
Még több +
Házasságuk elején
Még több +
2006-ban úgy nyilatkoztak, hogy közel húsz éve nem voltak kettesben nyaralni. Így abban az évben együtt utaztak Dél-Spanyolországba.
Még több +
2007-ben együtt a színpadon, a Jelenetek egy házasságból című darabban.
Még több +
Sokáig a munka is összekötötte őket, hiszen mindketten az RTL Klub csatornához tartoztak. Rékasi jelenleg is a Barátok köztben játszik, Détár Enikő már nem műsorvezető a csatornánál.
Még több +
Közösen a színpadon. A Rózsák háborúja című regény és film szerzőjének eredeti színpadi változata, Détár Enikő és Rékasi Károly főszereplésével. Minden válás valahol egy házassággal kezdődött. Szerelem első látásra, ásó-kapa, azután a hétköznapok. Rózsaszín köd után éles, hideg fények, illúziók után a valóság, munka, gyerekek, percre beosztott idő, monotónia… És a szeretet lassan átalakul – de mivé? ...
Még több +

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Megosztás Facebookon