nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Muri Enikőt felveti a pénz

Muri Enikőt felveti a pénz

Tudatosan építi karrierjét Muri Enikő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
A(z) “Megnézted már Enikőt a Ghost című darabban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Az X-Faktor második szériájában második helyezést elért énekes minden lehetőséget megragad. A Blikk információi szerint tavaly kevesebb, mint egy év alatt tízmillió forintos bevételt könyvelhetett el cége, amit édesapjával közösen vezet. A tehetségkutató után Enikő nagy népszerűségre tett szert, azóta is fellépésről fellépésre jár és színházi előadásokban is játszik. Enikő ennek ellenére nem szórja a pénzt, a jövőjére is gondol, tudatosan építi azt. „Nagyon megtisztelő, amikor valakit jónak tartanak a szakmán belül. Számomra a mai napig ez az egyik legnagyobb elismerés a közönség szeretetén kívül. Sosem a pénz motivált, de annak örülök, hogy szépen gyűlik, viszont azt is fontos elmondanom, hogy nagyon sok energiát és munkát fektetek ebbe bele nap mint nap mind énekesi, mind pedig színházi oldalról” – mondta az énekesnő.

Muri Enikőt felveti a pénz

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon