nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Így vallott szerelméről Szabó Zsófi

Így vallott szerelméről Szabó Zsófi

A Pimasz úr ott alszik című műsorban mesél őszintén szerelméről Szabó Zsófi.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A SuperTV2 Pimasz úr című műsorának vezetője elárulta, örül annak, hogy megismerhette Szabó Zsófit. A színésznő a műsorban elárulta, hogy örökre hálás lesz párjának, Nagy Tamás Grandénak, aki sokat segített neki egy nehéz időszakában – írja a Blikk. „Beszélgetésünk alatt végig érezhető volt rajta az a kettősség, ami az utóbbi években jókora terhet rak rá: megfelelni az álomnő karakternek, aki minden fényűző parti főhősnője, és aki meri vállalni a magányt is” – mesélte Papp Gergő, azaz Pimasz úr, akinek Zsófi azt is elmondta, hogy Nagy Tamáson kívül a Hajdú házaspár is sokat segített neki, hogy felálljon. A Blikk információi szerint Zsófi a napokban ünnepelte születésnapját, aminek alkalmából párja egy olaszországi nyaralással lepte meg.

A Szabó Zsófiról és párjáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

5 Fotó megtekintése

Szabó Zsófi és Nagy Tamás

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon