nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Végre esküvőn: Jennifer Aniston és pasija – fotó

Végre esküvőn: Jennifer Aniston és pasija – fotó

Egyelőre csak barátaik esküvőjére sétáltak be kéz a kézben, a pletykák szerint azonban hamarosan a színésznőt is oltár elé vezeti kedvese.
Avatar
Z.A.
f Ajánlom

Hónapok óta folynak a találgatások, vajon mikor vezeti végre oltár elé a Jóbarátok sztárját Justin Theroux. Egy biztos, Aniston szeretné, ha még Angelina Jolie előtt bekötnék a fejét. A két nő azóta rivalizál egymással, hogy Brad Pitt elhagyta előző feleségét a nemrégiben masztektómián átesett Jolie miatt. Most, hogy többek között Cameron Diaz, Eva Longoria és Josh Hartnett társaságában részt vettek Lake Bell színésznő és vőlegénye esküvőjén, talán végre ők is rászánják magukat, hogy kitűzzék a nagy nap pontos dátumát.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon