TV-sztárok

150 milliót bukhat Havas

A műsorvezetőnek legalább 150 millió forintja áll a kispesti Ady moziban, amelyből médiaiskolát akart nyitni. Hiába árulja évek óta az ingatlant, képtelen szabadulni tőle.

Százmilliónál is többet fektetett be a kispesti Ady mozi átalakításába Havas Henrik – írja a Bors. A vastagbélrákkal operált műsorvezető 2001-ben vette meg a 835 négyzetméteres, romos ingatlant 12,5 millió forintért, amelyből médiaiskolát és konferenciatermet kívánt nyitni. A felújítás költsége 100-150 millió forintra is rúghatott, ám hiába a beruházás, az oktatási intézmény azóta sem nyílt meg. Havas évek óta meg akar szabadulni az ingatlantól, de a mai napig nem talált rá vevőt. Mint a bulvárlap megtudta, a tulajdonos Média Menedzser Oktató Kft. a cégbírósági papírok alapján felszámolás alatt áll. A műsorvezető – aki korábban a Marslakók című sorozat egyik részében is játszott – nem kívánt nyilatkozni az üzleti ügyeiről.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top