TV-sztárok

Elárulta szörnyű titkát Lagzi Lajcsi

Fényevő fogyasztotta a zenészt, a diéta pedig majdnem az életébe került. A durva koplalástól azonban maradandó egészségkárosodása lett Lajcsinak.

Fényevő kerítette hatalmába a mulatós zene királyát, a hiszékenysége pedig kis híján az életébe került – írja a Blikk. Lagzi Lajcsi az utolsó pillanatban gondolta meg magát, de azóta is folyamatos kezelésre szorul. A sarlatán ugyanis azt tanácsolta a folyamatos súlyproblémákkal küzdő sztárnak, hogy csak ízesített folyadékot fogyasszon, és táplálkozzon a fény energiájával. Mint a trombitaművész elmondta, amikor 86 kilóra lefogyott, egy vidéki fellépésen elkezdett rángatózni, és halálfélelme volt. Felkeresett egy klinikát, ahol megtudta, hogy a szervezete teljesen kiürült, és ha tovább koplal, az életébe kerül. „Sajnos a szervezetem megbosszulta a koplalást. Egy olyan gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséget szereztem, amely folyamatos orvosi ellátást igényel. (…) Titokban tartom, még a kezelésekre is külföldre járok” – árulta el Lajcsi, aki korábban magára haragította Zámbó Jimmy rajongóit.

Elárulta szörnyű titkát Lagzi Lajcsi

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top