TV-sztárok

Oláh Gergő: “Nem fogom megcsalni a feleségemet”

X-faktor-beli diadala óta mindenki azt találgatja, vajon a siker kifordítja-e majd önmagából a szerény salgótarjáni fiút. Túl sok elrettentő példát látott már a közönség ahhoz, hogy a találgatások elinduljanak. Hiszen Gergővel most száznyolcvan fokot változott minden. Felkapott lett, már pénze is van, és nyilvánvalóan jönnek majd a kísértések – a női rajongók személyében.

Oláh Gergő: „Nem fogom megcsalni a feleségemet– Tudsz róla, hogy fogadásokat kötnek arra, hogy meg fogsz változni?

– Hallottam már én is ezekről a butaságokról. Azt jósolják, hogy a pályatársaim többségéhez hasonlóan majd én is elhagyom a családomat, és iszákos ember leszek. Mondják csak nyugodtan, engem nem érdekel! Engem ez a világ sosem fog elragadni. Nem azért akartam énekelni, hogy csajozzak vagy igyak, hanem azért, hogy mosolyt csaljak az emberek arcára. A bulizás, a lumpolás egyáltalán nem érdekel.

– Kiélted magad, amíg nem találkoztál Nikivel?

– Hajjaj! Csajozós típus voltam a feleségem előtt. Amikor megismertem őt, minden félbeszakadt. Azóta senki más nem érdekel.

– Féltékeny típus a párod?

– Az bizony. Nagyon is! (Nevet.) De nincs rá oka, mert mindent őszintén elmondok neki. Még azt is, ha szerelmes levelet kapok a közösségi oldalon.

– Geszti felkészített az ismertséggel járó kísértésekre?

– Beszéltünk erről, de hidd el, hogy a szórakoztatóiparnak ez a része nem érdekel. Soha nem fogok okot adni arra, hogy Niki féltékeny legyen. Ő az ideálom, mindenben megfelel. Gyönyörű, okos, intelligens nő, jó feleség és kitűnő anya. Miért kellene más? Nem tudok elég hálás lenni a Jóistennek, amiért megismertem őt. Napestig mesélnék róla, annyira szeretem! Pedig volt a kapcsolatunkban hideg is, meleg is, de együtt maradtunk. Minket már senki és semmi nem választhat szét.

A teljes interjú Sándor András január 15-én megjelenő, „Mélyinterjúk 2. (Újabb 45 beszélgetés)” című kötetében olvasható majd el. A könyv előrendelhető itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top